Contact

Thank you for your interest in our services

This is a participation request, Divina Capital will review your request carefully and we'll get back to you shortly.
  • DD slash MM slash JJJJ
  • Maximale grootte is 100MB. Het BSN-nummer en documentnummer dient duidelijk leesbaar te zijn. Om er zeker van te zijn dat alleen Index People gebruik kan maken van een kopie van uw legitimatie, kunt u door gebruik te maken van de Kopie ID-app van de Rijksoverheid uw legitimatiebewijs voorzien van een watermerk.
    Max. bestandsgrootte: 100 MB.
  • DD slash MM slash JJJJ
  • Please specify requested total participation amount in Euro's. Private individuals can acquire participation rights for a consideration of at least €100.000,00 in total per participant, (not per fund). For more information please view About Us -> Divina Capital Fund Page
  • (Optional)
  • Multiple funds specification or if you have questions or remarks.

klant worden

Man Vrouw

Indien niet van toepassing, selecteer de optie 'Niet van toepassing'.

Maximale grootte is 8MB. Het BSN-nummer en documentnummer dient duidelijk leesbaar te zijn.
Om er zeker van te zijn dat alleen Index People gebruik kan maken van een kopie van uw legitimatie, kunt u door gebruik te maken van de Kopie ID-app van de Rijksoverheid uw legitimatiebewijs voorzien van een watermerk.
Alle voornamen zoals zichtbaar op uw identiteitsbewijs.

Indien niet van toepassing, selecteer de optie 'Niet van toepassing'.

Indien niet van toepassing, laat het veld leeg. Het maximum bedrag dat u maandelijks kunt laten incasseren is EUR 10.000. Indien de gewenste maandelijkse inleg groter is, kunt u een automatische periodieke overboeking doen. U stelt dit eenvoudig in via uw eigen internetbankierenomgeving van uw bank.

Indien niet van toepassing, laat het veld leeg.