vermogensbeheer

Bij Divina Capital richten we ons op het beheer van uw vermogen door dit te investeren volgens uw gewenste risicoprofiel in een breed gespreide mix van indexen en gerichte thematische fondsen. Wij bieden twee kernfondsen aan: het Next Generation Tech Fund en het Strategic Index Fund.

onze fondsen

Het Divina Capital Next Generation Tech Fund richt zich op toekomstige technologieën en innovaties. Dit fonds is een uitstekende keuze voor beleggers die willen investeren in bedrijven die potentieel hebben om de technologische grenzen te verleggen, van kunstmatige intelligentie en robotica tot hernieuwbare energietechnologieën en beyond. Het biedt de mogelijkheid om te profiteren van de groei en ontwikkelingen binnen de high-tech sector.

Ons Divina Capital Strategic Index Fund maakt gebruik van de bewezen strategie van indexbeleggen. Dit fonds is ideaal voor beleggers die op zoek zijn naar een betrouwbare investeringsoptie die een representatieve doorsnede van de markt biedt. Door te beleggen in een breed scala aan indices, minimaliseert het fonds risico’s en biedt het een stabiele basis voor groei op lange termijn.

Onze expertise ligt in het selecteren en efficiënt beheren van deze beleggingsoplossingen tegen eerlijke kosten. Wij doen geen concessies aan de persoonlijke service en kwaliteit die wij bieden. Vermogensbeheer is mogelijk bij Divina Capital vanaf een investering van €100.000,-.

meer informatie over onze fondsen & ons beleggingsbeleid leest u hier: