Stichtingen

Divina Capital is gespecialiseerd in het leveren van op maat gemaakte beheers- en adviesdiensten aan stichtingen, waaronder privéfondsen, publieke goede doelen en religieuze instellingen. Deze entiteiten streven naar specifieke maatschappelijke doelen met gelden die zijn verzameld van donateurs, waarbij een nauwgezet financieel toezicht vereist is. In het licht van toenemende regelgeving en de groeiende behoefte aan verantwoording, wordt de nadruk steeds meer gelegd op transparantie en begrijpelijke beleidslijnen binnen deze organisaties.

De professionaliteit binnen stichtingen, goede doelen en religieuze instellingen neemt toe, en Divina Capital kan hun besturen effectief ondersteunen. Met uitgebreide expertise in verantwoord beleggen en governance met betrekking tot vermogensbeheer, verworven door onze dienstverlening aan diverse family offices in Zwitserland en het Verenigd-Koninkrijk, bieden wij waardevolle bijstand bij het structureren en onderhouden van deze beleggingsportefeuilles.

Wat kunnen wij u bieden?

Divina Capital heeft een uitgebreide staat van dienst opgebouwd in het optimaliseren en beheren van de beleggingsportefeuilles van institutionele klanten. Wij leggen de nadruk op activiteiten die aantoonbaar waarde toevoegen, zoals het op maat structureren van portefeuilles met een focus op het behoud van de fundamentele principes van de opdrachtgever. Ons ervaren team biedt een breed scala aan ondersteuning, variërend van het vervullen van mandaten en het selecteren van geschikte managers tot het verzorgen van gedetailleerde rapportage en het uitvoeren van herwegingen. Deze deskundige begeleiding stelt onze klanten in staat om met vertrouwen te opereren in een complexe financiële omgeving.