beleggingsbeleid

Maatwerk vermogensbeheer

Bij Divina Capital kunt u rekenen op op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij uw specifieke behoeften. We begrijpen dat elke persoon, elk bedrijf en elke situatie uniek is, daarom streven we ernaar een op maat gemaakte structuur te ontwikkelen die naadloos aansluit op uw doelstellingen en voorkeuren. Bij het ontwikkelen van uw oplossing houden we rekening met verschillende factoren.

Onze primaire focus ligt op het maximaliseren van rendementen terwijl we ons houden aan een vooraf bepaald risicoprofiel. We analyseren zorgvuldig uw doelen en ontwikkelen een strategie die gericht is op het behalen van optimale resultaten.

Beleggingsprofielen

Het beleggingsbeleid dient vaak als basis voor een portefeuille. Als uw organisatie nog geen beleid heeft opgesteld, raden we altijd aan er een te maken. Met uitgebreide ervaring in het opstellen van beleggingsbeleid kunnen we u begeleiden en ondersteunen in dit proces.

U kunt te allen tijde terugvallen op het beleggingsbeleid. We stellen een portefeuille samen die zo nauw mogelijk aansluit bij het beleid en de voorkeuren van het bestuur. Factoren die we overwegen zijn onder andere kosten, diversificatie, allocatie en duurzaamheid. Dit leidt uiteindelijk tot een hoogwaardige en efficiënte beleggingsportefeuille. In sommige gevallen kunnen onze standaard beleggingsoplossingen voldoen aan uw behoeften.

Diversificatie van de beleggingsportefeuille

Bij Divina Capital streven we naar een optimale balans tussen efficiëntie en diversificatie door middel van indexbeleggen, met uw gewenste risicoprofiel als uitgangspunt. We bieden een wereldwijd gediversifieerde beleggingsportefeuille aan die is afgestemd op de wereldwijde economische productiviteit. U heeft de mogelijkheid om te investeren in drie hoofdactivaklassen:

Aandelen, met regionale verdelingen tussen large-, mid-, en small-caps.

Obligaties, met onderscheid tussen overheids- en bedrijfsobligaties.

Alternatieven, zoals grondstoffen en vastgoed.

Onze expertise ligt in het selecteren en efficiënt beheren van portefeuilles tegen eerlijke kosten, zonder concessies te doen aan persoonlijke service en kwaliteit. Divina Capital biedt vermogensbeheerdiensten aan vanaf € 100.000.