zakelijk vermogensbeheer

Optimaliseer uw Bedrijfskapitaal

Bij Divina Capital begrijpen we de unieke uitdagingen en kansen van zakelijk vermogensbeheer. We zijn gespecialiseerd in het beheren van bedrijfskapitalen door deze te investeren volgens het specifieke risicoprofiel en de financiële doelstellingen van uw onderneming. We bieden op maat gemaakte beleggingsstrategieën die gericht zijn op duurzame groei en risicobeheersing.

Ons aanbod omvat twee belangrijke fondsen: het Divina Capital Next Generation Tech Fund en het Divina Capital Strategic Index Fund. Het Next Generation Tech Fund investeert in vooruitstrevende technologieën en biedt bedrijven de kans om deel te nemen aan de groei van disruptieve innovaties. Het Strategic Index Fund gebruikt een bewezen indexbeleggingsstrategie die risico spreidt en consistent rendement nastreeft, ideaal voor bedrijven die een stabiele investering wensen.

Divina Capital staat bekend om zijn lage kostenstructuur en toewijding aan hoogwaardige klantenservice. We bieden zakelijk vermogensbeheer vanaf een minimum investering van €100.000,-, waarbij we nauw samenwerken met onze zakelijke klanten om hun financiële doelstellingen effectief te bereiken.

Meer informatie over onze fondsen & ons beleggingsbeleid leest u hier: